Kijk wat jij kunt doen voor vluchtelingen

Niemand laat zonder reden zijn vaderland, dierbaren en bezittingen achter. Mensen vluchten voor onderdrukking, oorlog of vervolging. Vluchtelingen die in ons land bescherming zoeken, moeten weer helemaal bij nul beginnen. De ondersteuning die VluchtelingenWerk samen met donateurs en vrijwilligers biedt, is dan ook hard nodig. Help jij ook mee?

 

 • Doneer

  Met jouw steun geef je vluchtelingen een kans op een leven in veiligheid. Een leven zonder angst om vervolgd te worden voor geloof, afkomst of politieke overtuiging. Word donateur en geef vluchtelingen een kans een nieuw bestaan op te bouwen.

  Lees verder
 • Bijzondere giften

  Overweegt u om een bijzondere gift te doen aan VluchtelingenWerk Nederland? Om zo bij te dragen aan een toekomst waarin vluchtelingen welkom zijn en veilig kunnen bouwen aan een nieuwe toekomst?

  Lees verder
 • Word vrijwilliger

  VluchtelingenWerk helpt vluchtelingen van aankomst tot zelfstandigheid. We ondersteunen tijdens de asielprocedure en daarna, als de vluchteling mag blijven, tijdens de integratie.

  Lees verder
 • Kom in actie!

  Wil jij geld inzamelen voor VluchtelingenWerk of je eigen sponsoractie starten? Dat kan heel eenvoudig via ons nieuwe actieplatform. Ga naar actievoorvluchtelingenwerk.nl en start jouw eigen actie!

  Lees verder
 • Doneren met belastingvoordeel

  Doneren kan ook belastingvrij. Afhankelijk van je inkomen krijg je namelijk tot 52 procent van je gift terug via de Belastingdienst. Als je dat wilt, kun je dit geld ten goede laten komen aan VluchtelingenWerk.

  Lees verder
 • Nalaten

  Bij nalaten denken veel mensen eerst aan hun familie. Maar ook voor vluchtelingen kun je iets doen. Daarmee maak je van je afscheid een nieuw begin.

  Lees verder
 • VluchtelingenWerk en bedrijven

  Wil je met jouw bedrijf iets betekenen voor VluchtelingenWerk? Of zoek je bijvoorbeeld samen met collega’s een goed doel om te steunen? Schroom dan niet en neem contact met ons op!

  Lees verder
 • VluchtelingenWerk Magazine

  Via ons magazine blijf je op de hoogte van actueel nieuws en lees je aangrijpende verhalen van vluchtelingen. Het magazine verschijnt in een papieren editie en is online te bekijken. Donateurs kunnen een gratis abonnement krijgen op het magazine.

  Lees verder
 • In de klas

  Wij bieden gratis lespakketten voor het onderwijs. Ook bieden we de mogelijkheid op school een vluchteling uit te nodigen voor een voorlichting.

  Lees verder